Over ons

 

De partners van Duende zijn Tanja Smid en Jacqueline Willeboordse.

 

Jacqueline Willeboordse

Jacqueline heeft een brede jarenlange lijn- en advieservaring als manager werkzaam in de zakelijke en financiele dienstverlening, logistieke distributie en gezondheidszorg. Resultaatgerichte ontwikkeling van organisaties zowel als van de mensen binnen die organisaties, zijn altijd haar aandachtgebieden als ook haar passie geweest.

 

Als directielid van een van de grootste toeristische organisaties in Nederland droeg ze mede verantwoordelijkheid voor organisatievernieuwing, HR en kwaliteitsverbetering van de interne processen.

In 2005 is ze gestart met haar eigen bureau gericht op het ondersteunen van individuele managers en bestuurders bij organisatievraagstukken, team en persoonlijke ontwikkelingsvragen.

 

Zij heeft een psychologisch/economische opleidingsachtergrond en de combinatie van deze twee aandachtsgebieden zijn zichtbaar in haar gehele loopbaan en studies. Jacqueline is sterk in het creëren van ruimte om individuen, teams en organisaties in verbinding te brengen met hun (authentieke) kracht en kwaliteiten middels het gebruik van ervaringsgerichte interventies. Zij focust daarbij op het mobiliseren van die kracht en het activeren van het verlangen dat verder te ontwikkelen. Het is haar overtuiging én haar ervaring dat hierdoor individuen, teams en organisaties kunnen excelleren. Oorspronkelijkheid, warme scherpzinnigheid, resultaatgerichtheid en creativiteit zijn sleutelwoorden in haar werkwijze.

 

Daarnaast werkt Duende, voor meer omvangrijke trajecten, samen met diverse professionals uit haar netwerk.

 

 

Jacqueline Willeboordse
M: 06-13019332
E: j.willeboordse@duende-ontwikkeling.nl

copyright 2009, Duende | webdesign: Kleurpunt.nl