Over ons

 

De partners van Duende zijn Tanja Smid en Jacqueline Willeboordse.

 

Tanja Smid

Tanja is sinds 2001 werkzaam als zelfstandig trainer/coach. Haar specialismen zijn persoonlijk leiderschap, teameffectiviteit en procesbegeleiding. Haar klanten bevinden zich zowel in de profit als non-profit sector. Voor zij zich als zelfstandige vestigde werkte zij o.a. bij KPN (Telecom) als operationeel lijnmanager, communicatiemanager en projectmanager van diverse veranderingstrajecten (zoals de invoering van een beoordelingssystematiek, kwaliteitsverbetering en competentiemanagement).

 

Tanja heeft van dichtbij meegemaakt wat de dynamiek van organisatieveranderingen bij een mens teweeg kan brengen en de dilemma’s en uitdagingen die daarbij horen. Deze ervaring gebruikt zij in trainingen en coaching om verbinding met de praktijk te leggen. Rode draad in haar loopbaan is een passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie.

 

Tanja’s fascinatie voor de mens in de organisatie komt mede voort uit haar organisatie-psychologische achtergrond. Naast haar studie volgde zij aanvullende opleidingen op het gebied van training, coaching en groepsdynamica. In haar aanpak is Tanja zowel resultaatgericht als sensitief. Theorie en analyse combineert zij met het daadwerkelijk laten ervaren van waar het op dat moment om gaat (o.a. door te oefenen of te benoemen wat er in de interactie gebeurt).

Opdrachtgevers en deelnemers typeren haar als professioneel, uitnodigend, respectvol, scherp waarnemer, helder en confronterend.

 

Daarnaast werkt Duende, voor meer omvangrijke trajecten, samen met diverse professionals uit haar netwerk.

 

 

Tanja Smid
M: 06-12036001
E: t.smid@duende-ontwikkeling.nl

copyright 2009, Duende | webdesign: Kleurpunt.nl